Aromalarım E-ticaret Sitesi

Toptan ve perakende satışlarımız için bize ulaşın!

Tescilli Markamız:

Hemen iletişime geçin!
TR +(90) 507-797-2759 info@aromalarim.eu MURATLI / TEKİRDAĞ / TÜRKİYE
Bizi takip edin!

Mağaza

VİTAMİN E ASETAT %98

Kimyasal Formulü :   C31H52O3 
Molekül Ağırlığı :  472.743 g/mol
INCI Name : 
CAS No: 58-95-7
EC No : 200-405-4
Fiziksel Yapısı:  soluk sarı, viskoz sıvı
Ph Aralığı :  
Viskozite- Yoğunluğu :
Erime noktası: –27.5 °C
Kaynama noktası: 240 °C kaynamadan bozunur
Suda çözünürlük: çözünmez
Çözünürlük: aseton, kloroform, dietil eterde çözünür; etanolde az çözünür
Diğer isimler
α-Tokoferol asetat
E vitamini asetat

 E Vitamini asetatı cilt kremleri gibi dermatolojik ürünlerde sıklıkla kullanılmaktadır.
Vitamin E asetat oksitlenmez ve deri yoluyla canlı hücrelere nüfuz edebilir, burada yaklaşık %5’i serbest tokoferole dönüştürülür.
E vitamini asetat, fenolik hidroksil grubu bloke edildiğinden, daha az asidik ve daha uzun raf ömrü sağlayan bir ürün sağladığı için tokoferolün kendisine alternatif olarak kullanılır.
Asetatın cilt tarafından emildikten sonra yavaş yavaş hidrolize edildiğine, tokoferolü yenilediğine ve güneşin ultraviyole ışınlarına karşı koruma sağladığına inanılmaktadır.
Vitamin E asetat ilk olarak 1963’te Hoffmann-La Roche’daki işçiler tarafından sentezlendi.
Tokoferil asetatın yara iyileşmesini iyileştirdiği ve yara dokusunu azalttığı iddiaları ile tokoferil asetatın topikal bir ilaç olarak yaygın bir şekilde kullanılmasına rağmen, incelemeler defalarca bu iddiaları destekleyecek yeterli kanıt olmadığı sonucuna varmıştır.
Cilt bakım ürünlerinde tokoferil linoleat ve tokoferol asetat gibi E vitamini türevlerinin kullanımından kaynaklanan E vitamini kaynaklı alerjik kontakt dermatit raporları vardır.
Yaygın kullanımına rağmen insidansı düşüktür.
Alfa-tokoferil asetat (ATA), cilt bakım ürünlerinde ve diyet takviyelerinde sıklıkla bulunan özel bir E vitamini şeklidir.
Tokoferil asetat, tokoferol asetat veya E vitamini asetat olarak da bilinir.
E vitamini içindeki antioksidanların, hücreyi doğal olarak serbest radikallerden kaynaklanan hasarlardan koruduğu bilinmektedir.
Bu serbest radikaller vücutta normal süreçlerde (enerji üretimi gibi) oluşur.
Diğer serbest radikaller, X ışınlarından gelen radyasyon, hava kirliliği, sigara ve endüstriyel kimyasallar gibi çeşitli kaynaklardan gelir.
Böylece, E vitamini (tokoferil asetat), hücreleri ve DNA’yı korumak için bir antioksidan görevi görerek hücresel sağlığı teşvik eder.
E vitamini yağda çözünür olduğundan, vücut enerji için yağları parçaladığında oluşan serbest radikallerin üretimini durdurabilir.
Sekiz farklı doğal E vitamini türü olduğunu unutmayın; alfa tokoferol insan dokusunda en bol bulunan tiptir.
E vitamini eksikliklerini tedavi etmek için kullanılan tek E vitamini çeşididir.

UYARILAR :

Direk solumayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Güneşten uzak yerlerde muhafaza ediniz. Gıda amaçlı değildir. Harici kullanım için uygundur.

Quick info
Stok kodu: VİTAMİNE Kategoriler: Etiketler: , , ,

Açıklama

Kimyasal Formulü :   C31H52O3 
Molekül Ağırlığı :  472.743 g/mol
INCI Name : 
CAS No: 58-95-7
EC No : 200-405-4
Fiziksel Yapısı:  soluk sarı, viskoz sıvı
Ph Aralığı :  
Viskozite- Yoğunluğu :
Erime noktası: –27.5 °C
Kaynama noktası: 240 °C kaynamadan bozunur
Suda çözünürlük: çözünmez
Çözünürlük: aseton, kloroform, dietil eterde çözünür; etanolde az çözünür
Diğer isimler
α-Tokoferol asetat
E vitamini asetat

 E Vitamini asetatı cilt kremleri gibi dermatolojik ürünlerde sıklıkla kullanılmaktadır.
Vitamin E asetat oksitlenmez ve deri yoluyla canlı hücrelere nüfuz edebilir, burada yaklaşık %5’i serbest tokoferole dönüştürülür.
E vitamini asetat, fenolik hidroksil grubu bloke edildiğinden, daha az asidik ve daha uzun raf ömrü sağlayan bir ürün sağladığı için tokoferolün kendisine alternatif olarak kullanılır.
Asetatın cilt tarafından emildikten sonra yavaş yavaş hidrolize edildiğine, tokoferolü yenilediğine ve güneşin ultraviyole ışınlarına karşı koruma sağladığına inanılmaktadır.
Vitamin E asetat ilk olarak 1963’te Hoffmann-La Roche’daki işçiler tarafından sentezlendi.
Tokoferil asetatın yara iyileşmesini iyileştirdiği ve yara dokusunu azalttığı iddiaları ile tokoferil asetatın topikal bir ilaç olarak yaygın bir şekilde kullanılmasına rağmen, incelemeler defalarca bu iddiaları destekleyecek yeterli kanıt olmadığı sonucuna varmıştır.
Cilt bakım ürünlerinde tokoferil linoleat ve tokoferol asetat gibi E vitamini türevlerinin kullanımından kaynaklanan E vitamini kaynaklı alerjik kontakt dermatit raporları vardır.
Yaygın kullanımına rağmen insidansı düşüktür.
Alfa-tokoferil asetat (ATA), cilt bakım ürünlerinde ve diyet takviyelerinde sıklıkla bulunan özel bir E vitamini şeklidir.
Tokoferil asetat, tokoferol asetat veya E vitamini asetat olarak da bilinir.
E vitamini içindeki antioksidanların, hücreyi doğal olarak serbest radikallerden kaynaklanan hasarlardan koruduğu bilinmektedir.
Bu serbest radikaller vücutta normal süreçlerde (enerji üretimi gibi) oluşur.
Diğer serbest radikaller, X ışınlarından gelen radyasyon, hava kirliliği, sigara ve endüstriyel kimyasallar gibi çeşitli kaynaklardan gelir.
Böylece, E vitamini (tokoferil asetat), hücreleri ve DNA’yı korumak için bir antioksidan görevi görerek hücresel sağlığı teşvik eder.
E vitamini yağda çözünür olduğundan, vücut enerji için yağları parçaladığında oluşan serbest radikallerin üretimini durdurabilir.
Sekiz farklı doğal E vitamini türü olduğunu unutmayın; alfa tokoferol insan dokusunda en bol bulunan tiptir.
E vitamini eksikliklerini tedavi etmek için kullanılan tek E vitamini çeşididir.

UYARILAR :

Direk solumayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Güneşten uzak yerlerde muhafaza ediniz. Gıda amaçlı değildir. Harici kullanım için uygundur.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.